Geschiedenis

Adomex was het eerste Nederlandse bedrijf, dat zich toelegde en specialiseerde op de markt van decoratiegroen / snijgroen. Ledervaren, salal en aspidistra zijn o.a. producten in ons brede assortiment. Wij hebben de ontwikkelingen van dichtbij meegemaakt en er een belangrijke bijdrage aan geleverd. Tegenwoordig is decoratiegroen een serieuze productgroep binnen de sierteelthandel.

Adomex bestaat meer dan 36  jaar. Wat ooit klein begon, is uitgegroeid tot een gevestigde naam. Ons assortiment snijgroen heeft zich door de jaren enorm verbreed en onze organisatie laat zich kenmerken als uiterst modern en professioneel.  

Adomex heeft vestigingen op alle belangrijke Nederlandse bloemenveilingen. Onze klanten zijn hiermee verzekerd van een snelle distributie en verse producten. Adomex staat garant voor continuïteit, kwaliteit en vooruitgang.


Een brok ervaring
Adomex is meer dan alleen leverancier van snijgroen / decoratiegroen. Onze klantenkring strekt zich uit van groothandel tot grote exporteurs en boeketterieën in binnen- en buitenland. Door onze enorme kennis en ervaring functioneren wij als klankbord en adviseur voor onze klanten.

Voor onze klanten zijn we continu op zoek naar nieuwe producten, innovaties, en leveranciers  die snijgroen kunnen leveren van hoge kwaliteit in aantallen en verpakkingen die aansluiten bij vraag en behoefte uit de markt. Wij geloven in de kracht van groen.


Lees ook…
Toekomstvisie & doelstellingen 
Over ons assortiment 
Logistiek 
Verantwoord ondernemen 
Algemene voorwaarden

Adomex op Pinterest!

Adomex inspireert u graag via onze pinterest pagina. Wij bieden u een unieke collectie van inspiratie van snijgroen. Wij werken samen met internationaal bekende arrangeurs en posten dit en nog veel meer op ons virtuele moodboard. Klik op deze link en u oordeel zelf!  

Adomex bedrijfsvideo

Adomex bedrijfsvideo

Volg ons op Facebook

en ontdek de KRACHT VAN GROEN

Wij laten de wereld zien wat je allemaal met snijgroen kunt doen. We doen dit via Facebook. Like ons en we zullen u regelmatig inspireren met de kracht van groen!

Facebook

Samenwerking tussen Adomex en Dijk Natural Collections

Adomex en Dijk Natural Collections werken samen! Deze zomer opende wij gezamenlijk een prachtige showroom in Honselersdijk. Op deze manier willen beide bedrijven 'de kracht van groen' en 'the best of nature' bij elkaar brengen.