Toekomstvisie & Doelstellingen

Wij zijn overtuigd van de kracht van groen. Groen dat onze band met de natuur bevestigt, groen dat ons gelukkig maakt. Groen dat ons nieuwe energie geeft en ons welzijn bevordert.

Steden blijven groeien en we brengen steeds meer tijd binnen door. Contact met de natuur is belangrijk en onze band met de natuur is onlosmakelijk.

Groen om je heen, een groene leef-  en een groene werkomgeving geven een goed gevoel en hebben een bijzonder positief effect op de gezondheid van mensen. Aangetoond in vele onderzoeken.
De concentratie, de werktevredenheid en de productiviteit verbeteren.

Groen, de kleur, de plant, het blad:  vind en ervaar de kracht van groen.

Onze toekomstvisie
Adomex, importeur en exporteur van snijgroen / decoratiegroen  is ambitieus en wil groeien. We zijn continu op zoek zijn naar nieuwe producten, klanten en markten. Wij verwachten dat duurzaamheid en verantwoorde productie de komende jaren steeds belangrijker worden. Voor de hele keten, want alles moet kloppen.

Strategische handelspartner
Wij laten zien wat groen kan doen. Op basis van onze kennis en toewijding werken we samen met leveranciers en klanten aan succes. Wij doen dat met goede producten, informatie en innovatie. Daarbij bieden we:

  • Traceability en kwaliteitscontrole
  • Snelle en efficiënte logistiek
  • Klantgerichte maatwerkoplossingen

Onze doelstellingen
De ontwikkelingen in de keten gaan snel. Met geautomatiseerde processen en koppelingen op maat maken we het onze klanten graag gemakkelijk. Adomex kijkt vooruit en blijft investeren in samenwerking, snelle distributie en florerende verbindingen.

Lees ook…
Geschiedenis
Over ons assortiment
Verantwoord ondernemen
Logistiek
Algemene voorwaarden

Adomex op Pinterest!

Adomex inspireert u graag via onze pinterest pagina. Wij bieden u een unieke collectie van inspiratie van snijgroen. Wij werken samen met internationaal bekende arrangeurs en posten dit en nog veel meer op ons virtuele moodboard. Klik op deze link en u oordeel zelf!  

Adomex bedrijfsvideo

Adomex bedrijfsvideo

Wereld Feestdagen kalender

De wereld kent vele feestdagen, dagen waarbij een feestelijk boeket bijdraagt aan het feest. Laat u inspireren en informeren over de Feestdagen in de wereld.  

Naar kalender

Meer groen inspiratie?

Klik hier voor meer inspiratie met snijgroen! Laat u verrassen door de veelzijdigheid van decoratiegroen en groenarrangementen. Zie hier wat groen kan doen!

Meer inspiratie